Tjänster

Tjänster

Montering av möbler

PSR asennus är ett inom snickeribranschen fungerande företag med särskild expertis vad gäller monteringsarbeten. Till vårt kunniga byggteam hör allt från möbelsnickare till husbyggare, samt målare till sömmerska. Företaget är baserat i Korsholm, men våra tjänster fås runt om i landet.

Det som skiljer oss från mängden är vårt genuina intresse för kundernas önskemål och att vi värdesätter deras egendom. Vi fördjupar oss i alla projekt med stor yrkesskicklighet och stolthet, vi kommunicerar öppet och ärligt med kundens intressen i fokus – våra slutresultat ska vara oklanderliga.

Vare sig du är privatperson eller företag, hör av dig till oss om du är i behov av någon typ av byggtjänst!

Mikrosement arbeten

Vi är utbildad montör av CimentArt mikrosement. Vi utför mikrosement arbeten åt såväl privatpersoner som företag och offentliga utrymmen.

Byggarbeten

Tack vare vår mångkunniga och yrkesskickliga personal fås även mångsidiga bygg- och inredningsarbeten så som målning, tapetsering, plattsättning, listarbeten. Via oss lyckas helt enkelt en fullständig renovering till hemmet.

Måttagning

Måttagning av stenbänkar samt installation runt om i Finland. Ta kontakt!

Planering

Behöver du hjälp med tex. planering av ditt kök? Via oss får du värdefull planeringshjälp redan från starten av ditt projekt sett från en erfaren montör. Mångengång ser montören sådana saker som inverkar på möblerna och dess funktioner vad gäller själva installationen.

Närmare info om planeringstjänsten ta kontakt!

Ta kontakt* Obligatorisk