Palvelut

Palvelut

Kalusteasennus

Olemme puusepänalalla toimiva yritys joka on erikoistunut kalusteasennuksiin. Meiltä onnistuu sekä keittiö-, kylpyhuone,- kodinhoito että vaatehuoneen kalusteasennukset. Kokemusta meillä on lukuisista valmistajista kuten Novart Oy,Topi-keittiöt Oy, Nixi Kaluste Oy, Puustelli Oy. Kalusteasennuksessa tavoitamme aina millintarkkaa ja siistiä lopputulosta. Meidän jälkiä ei kukaan muu korjaa.

Mikrosementtityöt

Olemme CimentArt mikrosementin koulutettu asentaja. Suoritaamme mikrosementtityöt  niin kotitalouksiin kun julkistiloihin.

Kirvesmiestyöt

Ammattitaitoisen ja moniosaavaisen henkilökunnan ansioista meiltä saa myös monipuoliset kirvesmiestyöt ja sisustustyöt. mm maalaus, tapetointi, laatoitus, listoitus. Meidän kautta onnistuu huoneistoremontit lattiasta kattoon.

Mittauspalvelu

Kivitasomittaukset ja asennukset ympäri Suomea. Ota yhteyttä!

Suunnittelu

Tarvitsetko apua esim. keittiön suunnittelun kanssa? Meidän kautta saa arvokasta apua heti suunnittelun alkuvaiheessa nimenomaan kokeneiden asentajien näkökulmasta. Monesti asentaja näkee käytännön asioita itse asennuksen suhteen jolla voi olla vaikutusta kalusteisiin.

Lisää tietoa suunnittelupalvelusta ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake    * Pakollinen